Тут їли різнії потрави,
І все з полив`яних мисок,
І самі гарнії приправи
З нових кленових тарілок:
Свинячу голову до хріну
І локшину на переміну,
Потім з підливою индик;
На закуску куліш і кашу,
Лемішку, зубці, путрю, квашу
І з маком медовий шулик.
І.Котляревський
Ми запрошуємо вас на ексклюзивну етновечерю при свічках та кобзі!
Ми зберемося на вечерю в привітній садибі, де в дружньому колі, за вбраним столом, разом із господарями поділимось секретами випікання справжнього хліба, пригостим вас стравами, які вживали в Україні 300 років тому. Почастуємось також і солодощами, приготованими з ... вівса, посмакуємо цікавим молочним напоєм..
Спробуємо себе у ролі мірошника.
Та не тільки хлібом єдиним!
Послухаємо кобзу у авторському виконанні та поговоримо про секрети довголіття прадавніх українців.
Це буде смачно, корисно, автентично і дуже атмосферно!
Такого ви ще точно не куштували!
Відгуки